Summa sidvisningar

torsdag 19 maj 2011

Regn

 En ensam Kanadagås promenerade nere vid stranden och åt av gräset. Den tycks inte alls bry sig om det strilande regnet. Passar nog till uttrycket  "Att hälla vatten på en gås" då den har fullt med stora vattenpärlor på ryggen som man ser när man förstorar bilden.

En stor vattendroppe har fångats upp av lupinens blad.

Ikväll kl 18.00 ska jag sluta upp när fågelintresserade ska åka till Båtsjaur . Det är ett sällskap här från Arjeplog som varje år åker dit och tittar på olika fåglar. Jag har alltid längtat att följa med , nu glädjer jag mig lite extra att jag läste det i Arjeplogsnytt.se och kan följa.
Hoppas mitt Canon 400mm kan räcker till för att få några fåglar på bild. Om inte så är det intressant att höra de som kan fåglar berätta om platsen och vilka fåglar som brukar finnas.
En hastig blick ut genom fönstret och jag ser att det slutat regna och solen tittar fram.

2 kommentarer:

 1. Vackra regniga bilder :)
  Tusen tack för dina härliga ord hos mig.
  Jag har Olympus Zuiko Digital ED 50/2,0 Macro, som du vet jag är "förälskad" i min Olympus ;)
  Bilderna är tagna med denna objektiv och E-510. Har inga extra tillbehör alls. Ibland använder jag bara polarisationsfilter. Annars bara det. Jag är usel på det tekniska så jag vill använda så enkla saker som möjligt.
  Ha det gott
  och tusen tack igen för ditt trevliga besök
  Halina

  SvaraRadera
 2. Kanske låter det konstigt, men mig gläder varje droppe regn. Hörde av grannar i Båtsabäcken att det är mycket lite vatten i Uddjaure och även i bäcken.
  Blir det så lite vatten så kanske "mina fåglar" flyttar någon annanstans.... och även fisken!!!
  Hoppas att Du tar många fina fågel bilder i kväll.
  Hälsningar

  SvaraRadera