Summa sidvisningar

söndag 3 juni 2012

TrädgårdsprydnadBehöver nog inte tänka på några blommor i den här krukan om nu tuppen bestämt sig för att han ska ligga i den resten av sommaren.
Undra om man kan förvänta sig ett tuppägg!

11 kommentarer:

 1. Was photograph made in your garden. The hen is even more beautiful as any flower can be Maria.
  Greet week to you

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think he has probably decided to stay in my garden. I feed him with sunflower seeds, and so he eats the leaves and grass.
   Have a nice week Marijke.

   Radera
 2. Vilken rolig en. Visst var han hos dig i fjol också? Måste vara mycket originellt. Håller med marijke, bättre än blommor/Brita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Brita det är en lustig tjäder som nog inte är riktigt frisk. Han har varit här i omgångar under vintern och våren. Men nu de senaste dagarna har han varit här på heltid,förutom en liten tur bort idag.
   Han ligger i ena hörnet på ett stenparti eller i krukan när han inte går omkring och äter eller sitter och spanar ut över sjön på staketet.
   Han spanar kanske in mina tulpaner som försiktigt är på väg upp i kylan. Konstigt nog så har han inte trampat sönder några blommor trots att han spatserar över dem.
   Han är en riktig kändis i Arjeplog numera då jag och många fler har bilder på honom. Däremot har jan inte fått något namn ännu.

   Radera
 3. Han inte fått något namn givetvis.

  SvaraRadera
 4. Ett tag till så vill han kanske ha en egen stol vid köksbordet, sicken tupp..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vet aldrig Totto!
   Han är en underhållande filur.

   Radera
 5. Noen har tiur i hagen og vi har hatt hekkende orrhøne i vår hage..samt en spillende hubro da på vårvinteren..slik er det å bo i "villmarken"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ola.
   Ja här händer det alltid något.

   Radera
 6. hahaha! Det var bra!!!!
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 7. Originell trädgårdsprydnad... !
  Läcker typ :-)

  SvaraRadera