Summa sidvisningar

måndag 6 maj 2013

I en annan världKom hem från stugan i fjällen igår. Ni ser att det fortfarande är som en annan värld där uppe då våren inte kommit långt. Bilden på stugan tog jag igår 5/5.
Kul att få se och få havsörn på bild. Jag hade givetvis inte mitt bästa objektiv för fågelfoto på tyvärr. Den fina räven försökte jag locka för att den skulle vända och komma åt mitt håll eller åtminstone titta i kameran men icke!
Många hundspann färdas längst leden den här tiden på året.
En ynnest att ha möjlighet att få vistas i den här miljön och jag njuter av varje sekund. Här uppe finns inga måsten utan man tar dagen som den kommer.

8 kommentarer:

 1. För mig din värld är magisk, även om jag inte är så stor vän med kylan... Våren är på väg, den kommer lysa med blomsterprakt hos dig också :)
  Tusen tak för dina härliga rader hos mig.
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det dags att börja kratta gården för här hemma finns ingen snö. Snart blommar det i mina perenna rabatter och i naturen. Hoppas på mycket foto.
   Tack för att du kikade in Halina, alltid lika trevligt att hitta några rader från dig.

   Maria

   Radera
 2. Visst är det skönt och härliga bilder!
  Snön får gärna ge sig nu men ni har väl ett annat synsätt när det gäller snö långt däruppe i norr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knappt jag tror att jag körde snöskoter i fjällen för fyra dagar sen för här hemma på gården finns inte en snöflinga nu. Nu blir det krattning och rens av alla perenna rabatter som sakta vaknar till liv. Snart växer det dygnet runt då det inte blir mörkt på nätterna. En fin tid som jag hoppas ska bli fylld med fotografering.

   Maria

   Radera
 3. Åh vad jag njuter av dina bilder! Ljuvliga!! Tack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker om mina bilder.
   Mvh
   Maria

   Radera
 4. Wonderful view, amazing place:) Greetings

  SvaraRadera