Summa sidvisningar

måndag 23 september 2013

Efter RegnEfter ett ihållande regn blev dimman och ljuset magiskt!

Copyright Maria Sundqvist.Jag älskar att fotografera och visar mer än gärna upp mina bilder här i bloggen och på fb. Lagen om upphovsrätt gäller och alla bilder tillhör mig. Vill ni använda någon av mina bilder så måste ni kontakta mig först. Råkade ut för en bildstöld av större slag förra veckan och jag blev faktiskt rätt arg och besviken att hitta mina bilder i ett stort gestaltningsprogram utan att någon som helst kontakt med mig har gjorts. Lite trist att behöva skriva om detta men det är rätt viktigt.

6 kommentarer:

 1. Naturen och ljuset i dit hemland är so storlagen, jag tyker om betrakta dina fina
  bilder.
  Viele Grüsse Patricia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Patricia för att du besöker min sida och tittar på mina bilder. Arjeplog har en fantastisk natur.

   Radera
 2. Blir upprörd när jag läser vad du råkat ut för!!!! Inte ens fråga! Och sen kan man ju faktiskt ge en peng för bilden åxå. Vi är för dåliga på att sätta dit de här bildtjuvarna! Du har ju så fina bilder så jag kan förstå att många vill visa dom i olika sammanhang.... MORRR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristina.
   Jag älskar att fotografera och som jag skriver så visar jag gärna upp mina bilder då jag verkligen viss visa vilken enormt vacker natur vi har runt om oss. Det väljer jag själv men att någon går in och tar mina bilder och publicerar dom utan att ha kontaktat mig är bildstöld. Jag Morrar också var så säker. Dessutom har min norrkskensbild som det bla handlar om rönt så mycket uppmärksamhet att det känns extra surt.

   Radera
  2. Sätt dit dom!
   På FB gäller väl lite andra regler?? Folk har sagt mig att dom ger bilderna man sätter in där o kan anv dom till vad som helst?? Sätt aldrig in en bild så stor att den går att anv. Om jag har en bild jag är rädd om så får den absolut max 400 px längsta sida.
   Trodde förresten du skulle med till Innerdalen i år?
   Inte jag för jag vågar inte i år med nya knät.

   Radera
  3. Innerdalen fick bero ännu ett år. Jag skulle så gärna vilja delta men det är så långt att köra. Sen tänker jag att jag nästan bara fotat en liten del av vår kommun och har så mycket outforskat på hemmaplan. men stämningen och gemenskapen och naturen i Innerdal är ju nog svårslaget.

   Radera